Despre noi

_MG_3403Bine ati venit la Centrul Medical Audifon. Va multumim pentru interesul aratat centrului nostru de diagnostic si tratament. Prioritatea noastra o reprezinta pacientul si serviciile medicale oferite dumneavoastra de catre un personal medical inalt specializat, format din medici primari si specialisti, precum si o echipa inalt calificata de asistente medicale, care va stau la dispozitie si va garanteaza servicii si tratamente moderne.

Echipa noastra este pregatita atat printr-o bogata activitate practica, cat si prin participarea la cursuri de specializare si congrese in tara si in strainatate, in diferite specialitati medicale: ORL, Foniatrie, Alergologie, Dermato-venerologie, Pneumologie, Psihiatrie.

Inca de la deschiderea sa din 1998, Centrul Medical Audifon a incercat sa asigure intr-o ambianta cat mai placuta servicii medicale de inalta clasa. Va asteptam intr-o atmosfera calda, placuta si relaxata, atat pe dumneavoastra, adultii, cat si pe copiii de toate varstele, care scapa de teama unui cabinet medical obisnuit jucandu-se, colorand si savurand mici atentii dulci ca rasplata in urma consultatiei.
P1080256Clinica noastra dispune de o dotare tehnica de ultima generatie care asigura precizia diagnosticului si o corecta si moderna strategie terapeutica ulterioara: stroboscop, endoscoape laringiene si nazale rigide; faringolaringoscop flexibil, otomicroscop performant pentru diagnosticul si tratamentul asistat al patologiilor din sfera otologica, audiometru si cabina izolata fonic pentru executarea unor audiograme care reflecta cat mai obiectiv auzul real al pacientului, impedancemetru, electrocauter si radiochirurgie cu tehnologia Surgitron 4.0 MHz Dual RF; spirometrie, EKG, recoltari analize medicale si exudate nazale si faringiene.

Pentru informatii suplimentare si programari va rugam sa ne contactati la numerele de telefon: 021/ 210 70 03; 021/ 210 90 04; 0735 538 173 sau pe email: cmaudifon@yahoo.com

Va asteptam cu drag de luni pana vineri intre orele 8.00-20.00 pentru a beneficia de diagnostic, tratament si profilaxie la cele mai inalte standarde.

Pentru a va familiariza mai bine cu cabinetul nostru, va rugam sa vizitati galeria de imagini.